Nieuws/Gesponsord
1612251422
Gesponsord
Gesponsord door TOTO
Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van De Telegraaf.

Topsport is nu nog spannender doordat je zelf mee kunt spelen

Houden ze elkaar deze keer heel? En wie staat er straks bovenaan in de WK-stand?

Houden ze elkaar deze keer heel? En wie staat er straks bovenaan in de WK-stand?

Kijken naar sport zal vanaf nu nóg spannender zijn als je zelf mee gaat spelen. Je kunt nu bij TOTO ook tijdens wedstrijden nog wedden en daardoor profiteren van jouw sportkennis.

Houden ze elkaar deze keer heel? En wie staat er straks bovenaan in de WK-stand?

Houden ze elkaar deze keer heel? En wie staat er straks bovenaan in de WK-stand?

In het weekend van 9 en 10 oktober draait het Formule 1-circus weer op volle toeren. In Turkije zal de bloedstollende strijd tussen Hamilton en Verstappen een vervolg krijgen. Wie pakt pole position? Wie gaat tijdens de race als eerste de pitstraat in? Welke coureur rijdt de snelste ronde? En zal Max Lewis Hamilton voorbijgaan in de WK-stand?

Kies na crash een andere winnaar

Allemaal vragen waar jij tijdens de race een antwoord op kunt geven door in te zetten tijdens het Live Wedden bij TOTO, dat op 1 oktober zijn intrede in ons land heeft gedaan. Je kunt natuurlijk vooraf wedden, maar waarom zou je niet even wachten op bijvoorbeeld de bandenkeuze van de teams en de gekozen strategie? Mocht Verstappen of wie dan ook de bandenstapel invliegen, dan kan je alsnog inzetten op een nieuwe winnaar van de GP.

Zal Verstappen bij een grote voorsprong tijdens de race een extra pitstop maken op het einde om de snelste ronde te rijden? Of neemt hij geen enkel risico en gunt hij dus dat extra punt mogelijk aan zijn concurrentie? Als jij denkt te weten hoe Red Bull Racing denkt, zet dan in en win.

Live Wedden geeft een extra dimensie aan het kijken naar sport. Je verplaatst je als het ware in de rol van een sporter of trainer en denkt met ze mee. Dat kan naast de GP van Turkije ook bijvoorbeeld tijdens de komende interland van het Nederlands Elftal op 11 oktober tegen Gibraltar.

Heb jij nog geen account bij TOTO, dan is het nu moment om te beginnen met meespelen! Maak hier gemakkelijk een account aan, zet in en win.

Denk je dat we Oranje vaak zien juichen? Zet dan in op meer dan 3 doelpunten.

Denk je dat we Oranje vaak zien juichen? Zet dan in op meer dan 3 doelpunten.

Kruip in de huid van Van Gaal

Eerlijk is eerlijk, van de wedstrijd zelf tegen deze voetbaldwerg valt weinig spanning te verwachten. Maar door Live Wedden zit je toch nog nagelbijtend en meelevend voor de buis. Wat denk jij dat Van Gaal doet? Spaart en wisselt hij spelers en geeft hij anderen een kans? Zet Oranje een monsterscore neer of geloven de spelers het wel bij een nulletje of vijf? Hier liggen de kansen voor jou als kenner om op het juiste aantal goals te wedden.

Jij kunt dan de wedstrijd van Oranje ‘lezen’ en aan de hand van jouw kennis tijdens het duel je inzet bepalen. Jij denkt misschien wel dat Van Gaal Wout Weghorst zal brengen en die is altijd hongerig naar een of meer goals. Dan kun je daar rekening mee houden bij het wedden op het aantal doelpunten in de tweede helft.

De quoteringen bij Live Wedden wisselen sterk en dat maakt het nog belangrijker om op het juiste moment de juiste keuzes te maken. Eindelijk hoeft het niet meer te blijven bij de kreet ‘ik zei het je toch’ tegen je vrienden, maar kun jij je ervaring en kennis op het gebied van sport, nog meer dan voorheen, omzetten in iets waardevols.