Nieuws/Gesponsord
2385099
Gesponsord
Gesponsord door BankGiro Loterij
Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van De Telegraaf.

Hoge entreeprijs grootste ergernis bij uitstapjes

Met het hele gezin een dagje naar een attractiepark of dierentuin deze zomervakantie? Dat kan zomaar flink in de papieren lopen! Een doorn in het oog van veel Nederlanders.

Gemiddeld geven we een behoorlijk bedrag per jaar uit aan uitstapjes; € 416,- om precies te zijn. Het liefst zouden we twintig uitstapjes per jaar maken, terwijl we gemiddeld op slechts dertien uitjes uitkomen. Hoge entreeprijzen zijn de grootste ergernis en daarmee de belangrijkste reden om minder uitstapjes te maken. Dit blijkt allemaal uit een vrijetijds- en cultuuronderzoek dat in opdracht van de BankGiro Loterij is uitgevoerd. Voor veel deelnemers van deze loterij zullen die kosten overigens een stuk lager uitvallen. Zij ontvangen bij deelname een persoonlijke VIP-KAART, waarmee ze flink wat korting ontvangen op verscheidene dagjes uit.

Gratis naar de dierentuin

Wil je er binnenkort een dagje op uit? In Nederland is genoeg te beleven! Van de mooiste musea tot prachtige natuurgebieden en een keur aan dierentuinen, zoals Artis, Beekse Bergen, Blijdorp, Burgers’Zoo, Ouwehands Dierenpark en de Apenheul. Weerhouden hoge entreeprijzen jou er ook van dit soort uitstapjes te maken? Tip: als je nu gaat meespelen in de BankGiro Loterij ontvang je maar liefst 4 gratis entreetickets t.w.v. maximaal € 100,- voor een dierentuin naar keuze!

Meespelen in de BankGiro Loterij kost € 13,50 per lot per trekking. Er zijn 15 trekkingen per jaar. Klik hier voor de volledige actievoorwaarden. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel Bewust.