Nieuws/Gesponsord
332611952
Gesponsord
Gesponsord door Coiffure Award
Deze inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van De Telegraaf.

Wie is volgens jou de beste kapper van 2020? Stem en win!

Tijdens de uitreiking van de Coiffure Award zetten Nederlandse topkappers elk jaar weer de trends. Maar niet alleen de kapsels zijn een vermelding waard: de feestelijke gala-uitreiking is ieder jaar weer een spektakel.

Vorig jaar was de Goudse Denise van de Leur van Haarstudio Denise voor de derde keer genomineerd voor de publieksprijs: de Consumer Award. De genomineerden voor die prijs worden uitgekozen door een vakjury, maar daarna is het zaak stemmen van het publiek te verzamelen.

In extase

Denise: “Sociale media schakelde ik in. En familie, vrienden, klanten, kennissen, kennissen van kennissen: ik heb alle zeilen bijgezet om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Tijdens de avond van het gala was ik redelijk relaxed, maar toen de Consumer Award uitgereikt zou worden, kreeg ik het toch behoorlijk warm! Op het moment dat ik mijn naam hoorde, was ik in extase. Ik geloof dat ik nog net niet naar het podium ben gerend. In de speech die ik daar mocht houden, vergat ik van de zenuwen de mensen die op mij hadden gestemd te bedanken, haha. Geen zorgen: dat heb ik achteraf goed gemaakt!”

Wees erbij!

Dit jaar vindt het gala plaats op 13 september in Studio21 in Hilversum. Met Rick Brandsteder als presentator en een optreden van Gerard Joling, kan het niet anders dan een feestje worden. En jij kan daarbij zijn! Breng je stem uit op een van de vierentwintig genomineerden (zie de foto hieronder) en maak kans op prijzen zoals 3x2 VIP-kaarten voor het gala t.w.v. € 425,- of een van de 10 haarcosmeticapakketten van Schwarzkopf Professional!

Tips

Een stem-tip van Consumer Award-winnares van 2019, Denise: “De allermooiste foto zou moeten winnen. Let bij het stemmen op het kapsel, maar ook op de styling, de make-up en de setting van de foto. Dat is allemaal van belang - zo kan de beste kapper winnen. Wat een kapper een goede kapper maakt? Kennis van zaken. Je hoeft geen crazy kapsels te maken om indruk te maken. Laagjes die op de juiste manier zijn geknipt of een kleur die precies op de goede manier is gebruikt, kunnen net zo speciaal zijn. Bij een echt goede kapper loop je als klant - ongeacht wat er precies met je haar is gebeurd - naar buiten alsof je Beyoncé bent.”

Zo kun je stemmen

Breng voor 31 augustus je stem uit op coiffureaward.nl/stemenwin en vul je gegevens in. Stemmen via sms kan ook: sms CA -spatie- nummer beeld naar 4004 (€0,80 p.o.b. plus de kosten van het gebruik van je mobiele telefoon).