Premium08:02LifestyleRowena (26) heeft een gat in haar hand: ’Aan boodschappen ben ik zo 600 euro kwijt’
Premium19 jan.LifestyleLightproducten: uitkomst of misleidende voedingsclaim?Anno 2020 bepalen welke voeding goed voor je is lijkt een hele opgave te zijn geworden. Natuurlijk weten we dat we veel groenten moeten eten en suikers het beste kunnen mijden, maar daar tussenin bevindt zich een grijs gebied. Er worden vaak verschillende (soms tegenstrijdige) dingen gezegd over voe...
19 jan.LifestyleLezersreacties: ’We snakken naar een barre winter’Wekelijks peilen we via telegraaf.nl/lifestyle de mening van lezers. Deze keer: verlangt u naar een ouderwets koude winter?
19 jan.CulinairRecept van de dag: satéHoe kan je nou een recept van saté lezen zonder dat het water je in de mond loopt?Dit recept komt uit dat mooie boekje De Keuken van Melati. Anny Tissot van Patot schreef het. Het boek verscheen al in 2007. Uit 2009 is er van haar hand een reisverslag door Indonesië. Verder kan ik niet veel over haa...
Premium18 jan.LifestyleSpijt: ’Te jong in huwelijk gevlucht’“Mijn jeugd was niet zo fijn en al jong vluchtte ik in een huwelijk. Wij hebben gelukkig geen problemen, maar aan de andere kant: het is zo saai. Ik snak naar avontuur… met een andere man.”
Premium18 jan.En routeRetro-auto is weer hotRenault verraste vorige week door een retromodel van het beroemde ’Vijfje’ aan te kondigen. Daarmee zijn ze zeker niet de eerste en laatste fabrikant met zo’n auto, maar waarom spreken gloednieuwe ’ou...
Premium18 jan.GezondheidKarins moeder was jarenlang verslaafd aan zware medicijnen: ’Ze slikte constant pillen’Jarenlang was de moeder van Karin Jacobs (60) verslaafd aan zware pijnstillers, tot haar dood aan toe. Jacobs schreef er een boek over: ’Moederpijn’.
18 jan.Thuis & TuinZo maak je het leven van je hond nét iets leukerDierenarts Piet Hellemans schrijft om de twee weken over een (huis)dierenonderwerp. Deze week: hoe zit het met jouw goede voornemens met je huisdieren?
Premium18 jan.Thuis & TuinWoontrend: dit zijn de interieurkleuren van 2021Met de combinatie van grijs en geel zit je in 2021 helemaal goed. Het is misschien even wennen, want deze kleurencombinatie kan wat techno-futuristisch aanvoelen. Toch doen, zegt trendwatcher Monique ...
18 jan.LifestyleOproep: hoe houdt u de lockdown draaglijk?De tweede lockdown is verlengd en dat betekent meer verplicht tijd doorbrengen binnenshuis. Wij zijn benieuwd naar uw tips om de lockdown wat draaglijker te maken.
18 jan.PremiumKarins moeder was jarenlang verslaafd aan zware medicijnen: ’Ze slikte constant pillen’
17 jan.LifestyleKlusprobleem aangepakt: hoe zit dat nou met houtverbindingen?Klusexpert Dennis Mulder geeft wekelijks tips over klussen in en om het huis.
17 jan.LifestyleHuishoudvraag: hoe krijg ik pur uit m’n kleding?Wekelijks beantwoordt Zamarra Kok prangende huishoudvragen. Deze week: Wat te doen aan gedroogde purvlekken op een polyester vest van mijn zoon?
17 jan.LifestyleDe BMW die gekocht werd na een tankbeurtWalter en Edwin Heijkamp ondernemen vaker autogerelateerde uitstapjes. Een doodgewone vakantie werd hun meest memorabele avontuur. Zoon Walter vertelt.
Premium17 jan.LifestyleMotortest: de Ducati Multistrada V4: Indrukwekkend met ruwe kantjesHet is Ducati menens met de nieuwe Multistrada V4. Vertrouwde het merk op de V-twin krachtbron, nu volgt de overstap. Meer power, soepeler rijgedrag, minder onderhoud.
17 jan.LifestyleColumn Babette: ’Ik mis die andere man in m’n leven’Chef VRIJ Babette Wieringa beschrijft in haar wekelijkse column wat haar zoal opvalt.
17 jan.LifestyleZo hou je je was écht witExpert Zamarra Kok weet álles van het huishouden. Zo ook hoe je je was nu echt wit houdt. Vijf dingen die je daarover moet weten.
17 jan.LifestyleKookboek getest: Gemak dient de mens (plus een recept voor kalkoenstoofpotje!)Heerlijk zien ze er altijd uit, die gerechten in kookboeken. Maar kunnen we dat zelf ook? Deze keer koken we duurzaam uit ’Smaakvol’ van Elise Van de Poele.
16 jan.LifestyleDit mag nooit meer weg: Notities van een tewerkgesteldeSommige voorwerpen lijken waardeloos maar hebben voor de eigenaar juist heel veel waarde. Want er zit een bijzonder verhaal of speciale herinnering aan vast.
16 jan.LifestyleHet favoriete recept van topkok Jos Grootscholten (restaurant Perceel)Nu door corona de restaurants zijn gesloten, spreken we topkoks bij hun thuis, en vragen wij hen onder meer naar hun favoriete recept. Deze week dat van Jos Grootscholten van restaurant Perceel in Cap...
Premium16 jan.LifestyleBinnenkijken bij de woondroom van Loes (36) en Ruud (41)De een is nieuwsgierig, de ander zoekt inspiratie, maar we kijken allemaal graag hoe een ander woont. Deze week zijn we te gast in het zelfgebouwde huis van Loes (36) en Ruud van Hoof (41) in het Limb...
Premium16 jan.LifestyleDoor corona zijn planten een hobby bij uitstekStekken is al een tijdje hot, maar in coronatijd is vermeerdering van planten extra populair. Een rustgevende hobby die bovendien duurzaam en goedkoop is. Met een moederplant, mesje, vaasje, wat aarde...
11 feb.ReizenLezersreis: Pasen in Bachstad LeipzigHannick Reizen organiseert in samenwerking met De Telegraaf een exclusieve lezersreis naar de ’Bachstad’ bij uitstek.
Premium11 feb.ReizenHotel van de week: hightech designkamer met vele handigheidjes Een goed bed, een fijne douche, een perfecte service. VRIJ kroont elke week een hotel tot hotel van de week.
15 jan.LifestyleHanzestad Zutphen laat van zich horenAls zelfs beroepsmopperaar Maarten van Rossem op zijn manier enthousiast over Zutphen kan zijn, dan vraagt dat om dieper onderzoek en eigen beleving. VRIJ toog naar de Hanzestad en ging op audiotour.
15 jan.LifestyleIn de tiny houses van Zwier kom je nooit je bed meer uitEen goed bed, een fijne douche, een perfecte service. VRIJ kroont elke week een hotel tot hotel van de week. Deze week Vrijhaven Zwier in Vinkeveen.
15 jan.LifestyleGetest: dit is de lekkerste erwtensoep!In VRIJ testen we wekelijks een supermarktproduct. Deze week gaan we voor lekkere kom erwtensoep, waarbij de vraag rijst: hoe dikker, hoe beter?
Premium15 jan.CulinairThuis bij Topkok Jos Grootscholten: ’Corona heeft me aan het denken gezet’Hij werd vorig jaar nog getipt voor twee sterren. Zij is een van ’s lands knapste sommeliers. Jos Grootscholten (36) en Sharon Tettero (34) vormen een gouden koppel, of komt die eer toe aan hun twee k...
15 jan.LifestyleRecept van de dag: kalfslever met dragon en whiskyToch nog eens die kalfslever. Iedere keer dat ik er een recept van in de krant zet, krijg ik zoveel mailtjes van fans. Dus probeer het vooral, en zeker op deze manier met dragon.
14 jan.LifestyleMijn coronamaatje & ik: ’Zonder Rosanne was het een veel saaiere zomer, herfst én winter geweest!’Corona heeft veel afgenomen, maar toch ook mooie dingen opgeleverd. Verbinding is daar een mooi voorbeeld van. In de rubriek Mijn coronamaatje & ik vertellen lezers over hun steun en toeverlaat in...