Lifestyle/Thuis & Tuin
1028673971
Thuis & Tuin

TikTok-video gaat viraal: is dit dé manier om de kerstboom te versieren?

In menig huiskamer staat-ie al te pronken, de kerstboom. De boom optuigen is best wel een klus, zeker als het op de lichtjes aankomt. Voor wie de boom nog in huis wil halen, heeft een Ierse TikTokker dé ultieme tip om de boom te versieren.

Volgens Kelly Fitzsimons is er een eenvoudige manier om de lichtjes zo in de kerstboom te hangen dat het bijna lijkt alsof de boom door een professional is opgetuigd.

De TikTokker legt in een filmpje uit dat je de verlichting het beste zigzaggend over de takken kunt verspreiden. Ook adviseert ze om verschillende setjes lampjes te gebruiken. Begin ook niet bovenin de boom, maar bij de stam.

„Ik loop niet om de boom heen, maar van links naar rechts en andersom”, zo legt de Ierse uit op social media.

Andere TikTokkers laten in reacties weten laaiend enthousiast te zijn over de versiertips. „Ik ben zó blij dat ik dit filmpje heb gezien”, reageert iemand. Anderen schrijven dat ze lichtjes in Fitzsimons boom „prachtig” vinden.

@kellyfitzsimons__

Get those lights right up the trunk and watch your tree glow 🎄 I used 3 x 2000 cluster lights #christmas #christmastree #christmashack #lifehack

♬ original sound - Kelly Fitzsimons