Nieuws/Lifestyle
1048147
Lifestyle

Ex-Idols Boris liet gezin achter voor carrière

Boris Titulaer vertrok een aantal jaren geleden naar Engeland voor zijn carrière en liet zijn vriendin en twee kinderen achter in Nederland.

Boris kreeg de kans om in Londen aan zijn internationale muziekcarrière te werken en greep die kans met beide handen aan. Maar de beslissing ging de zanger, die zich nu Bo Saris noemt,  zeker niet in de koude kleren zitten.

''We moeten elkaar veel missen en het is een enorme opoffering van mijn gezin om mij dit te laten doen. Dat is pittig'', zegt de zanger in het AD. "Er zijn de afgelopen jaren genoeg momenten geweest dat ik buikpijn had van dit besluit hoor, maar verhuizen was de enige optie die ik had. Want ik geloof in mezelf en wil er bovendien alles aan doen om deze droom waar te maken. Als je een beetje ballen hebt, moet je zo'n risico durven nemen, vind ik. Anders ben ik straks 50 en heb ik spijt dat ik dit nooit gedaan heb. Dat wil ik voorkomen."

Vooralsnog heeft zijn beslissing hem geen windeieren gelegd: zijn single The Addict staat al in de Nederlandse hitlijst.