Nieuws/Lifestyle
1073505
Lifestyle

Mercedes C-Klasse 'Edition C' geprijsd

Om het wachten op de nieuwe wat minder erg te maken, kondigde Mercedes-Benz C-Klasse een aantal maanden geleden een extra complete uitvoering, de Edition C aan. Nu zijn daar ook de prijzen van bekend.

Wat houdt Edition C in? Vooral veel uiterlijke wijzigingen. Zo heeft de C-Klasse met het pakket zwarte lamellen in de grille, die afgewerkt zijn met chroom, zwarte koplamphuizen, verschroomde uitlaatstukken en een badge op het voorspatbord. De coupé heeft standaard het AMG spoilerpakket met voor-, achter- en sideskirts. De sedan en de stationwagen kunnen als Avantgarde besteld worden.

Zwart

De C-Klasse krijgt als Edition C standaard 17 inch wielen - optioneel ook 18 inch - in het hoogglans zwart. Het interieur is standaard ook zwart. Ofja, de stoelen dan. De Edition C heeft namelijk halflederen sportstoelen. De stiksels daarvan zijn in het blauw en grijs en de sierlijsten zijn van aluminium.

Standaard heeft hij ook een driespaaks sportstuur en een kleurendisplay van 11,4 cm.

Prijzen

Wat dat allemaal kost?

Een C-Klasse Edition C is er vanaf € 37.601,- voor de sedan, € 39.522,- voor de station en €40.061,- voor de coupé. Ze zijn per direct te bestellen.