Nieuws/Lifestyle
1073566
Lifestyle

Exclusief: Drievoudige Formule 1-kampioen in Autovisie

Altijd al willen weten welke auto’s Sebastian Vettel thuis in zijn garage heeft staan? Of hoe zijn ideale racewagen eruit ziet? Lees het allemaal in Autovisie nummer 16, die nu in de winkel ligt!

Een tijdje terug verscheen er op de website van de Telegraaf al een artikel waarin de aanwezigheid van Formule 1 kampioen Sebastian Vettel in Nederland kenbaar werd gemaakt. De Duitse topcoureur was kortstondig op bezoek in Venlo, om aldaar een TV spot op te nemen voor zijn sponsor, de online bandenverkoopsite Tirendo.nl.

Een buitenkans die Autovisie niet onbenut kon laten. Daarom hebben we ‘m tussen de bedrijven door even apart genomen voor een goed gesprek. Wie wil weten welke computergames Vettel graag speelt, welke auto’s hij thuis in de garage heeft staan, of wat hij ná zijn F1 carrière nog allemaal wil gaan doen, kan het allemaal nalezen in Autovisie 16, die vanaf vandaag in de winkels ligt.

Kijk ondertussen op www.tirendo.nl om Vettel in actie te zien als bandenverkoper, of op www.tirendo.de/sebastian-vettel-werbung-reifen om zijn eerder opgenomen TV spots te bekijken.