Nieuws/Lifestyle
1085532
Lifestyle

Een overzicht van al het autonieuws van vandaag

Autovisie headlines van donderdag 18 juli 2013

De Volkswagen Golf BlueMotion, Renault Mégane dCi en Ford Focus Econetic kunnen de 14%-bijtellingstaart in het C-segment gaan delen met de Seat Leon Ecomotive, die net als de Skoda Octavia Greenline binnenkort leverbaar wordt.

Rechter: geen alcoholverkoop bij benzinepomp

De rechter in Assen heeft vandaag uitspraak gedaan: Bij een tankstation mag geen alcohol worden verkocht.

Mini druk met testen op Nürburgring

We weten al hoe de auto eruit komt te zien, maar Mini is duidelijk nog niet klaar met testen van de auto. Autovisie-lezer Thom spotte deze Cooper S op de Duitse Nürburgring.

Wat doe je met foutparkeerders?

Deze heftruckchauffeur in Frankrijk heeft de oplossing voor foutparkeerders: optillen en wegzetten.

Rijdt hier de vernieuwde Kia Optima?

De Kia Optima krijgt binnenkort een facelift. In Amerika is de auto al voorgesteld, dus zal de Europese versie niet lang op zich laten wachten. Autovisie-lezer Thom spotte een gecamoufleerd exemplaar op de Nordschleife.

Honda wil Acura's in China bouwen

Honda reageert op de enorme vraag naar luxeauto's in China en heeft daarom een nieuwe overeenkomst met het Chinese Guangzhou gesloten. Samen met Guangzhou wil Honda Acura's gaan bouwen die de concurrentie met vooral de Duitse merken aan moeten gaan.

Range Rover Evoque cabriolet komt in 2014

Een insider van Land Rover heeft aan het Britse Whatcar verteld dat de Range Rover Evoque Convertible volgend jaar al komt.

Renault Captur met diesel en automaat

Het leveringsprogramma van de Renault Captur wordt uitgebreid. Na de Clio is ook de 1.5 dCi-dieselversie in de compacte SUV met een automaat te bestellen.

Ford klaagt Japans bedrijf aan om prijsafspraken

Jarenlang heeft Ford teveel betaald voor bedrading in auto's van Fujikara, dus nu heeft Ford een miljoenenclaim ingediend.

Duitsland om verantwoording geroepen in aircodiscussie

Frankrijk blokkeert de verkoop van auto's met het koelmiddel R134a. Duitsland staat die verkoop wel toe, maar nu moet het land zich verantwoorden aan alle andere lidstaten.

'Beroep Spyker kan nog maanden duren'

Het hoger beroep van Spyker tegen de afwijzing van zijn claim tegen General Motors (GM) laat waarschijnlijk nog maanden op zich wachten. Dat zei topman Victor Muller donderdag tegen AFN.

VDL krijgt flinke orders van autofabrikanten

Machinebouwer VDL Steelweld, onderdeel van de Brabantse industriegroep VDL, gaat productiesystemen leveren aan verscheidene autofabrikanten. De totale waarde van de orders bedraagt ruim 200 miljoen euro. Dat maakte het bedrijf donderdag bekend.