Nieuws/Lifestyle
1087438
Lifestyle

Racen op Goodwood Hillclimb in Gran Turismo 6

VIDEO -  De ontwikkelaar van de Gran Turismo is druk bezig met het toevoegen van beroemde circuits aan het zesde deel van de game. Goed nieuws voor de liefhebbers; ook op de fameuze Goodwood Hillclimb kan straks in Gran Turismo 6 geraced worden.

Gedetailleerd circuit

De 1,86 kilometer lange Goodwood Hillclimb is tot in detail nagemaakt. De ontwikkelaar heeft al enkele beelden vrijgegeven en daarop is duidelijk te zien dat de maker geprobeerd heeft het Goodwood-sfeertje in de racegame te stoppen.

Records

Het huidige record op het echte Goodwood staat op naam van Nick Heidfeld die in 1999 met een McLaren MP4/13 de heuvelklim in een tijd van 41,6 seconden wist te voltooien. In 2006 reed Heikki Kovalainen het parcours met een Renault F25 F1-auto en zette een tijd van minder dan 40 seconden neer, maar deze tijdsnotering was niet officieel. Denk jij straks dit record te kunnen verbreken in de game?

Gran Turismo 6 arriveert in november in de winkels voor de Playstation 3. Een demo is inmiddels al te downloaden maar daarin kan alleen gereden worden op het Silverstone-circuit in Engeland.

 

KLIK HIER INDIEN DE VIDEO NIET ZICHTBAAR IS