Nieuws/Lifestyle
1101313
Lifestyle

Een overzcht van al het nieuws van vandaag

Autovisie headlines van maandag 3 juni 2013

Het aantal geregistreerde auto's in de maand mei heeft een enorme deuk opgelopen. Het is de slechtste maand qua registraties van dit jaar.

Mazda 3 duikt op in Japans magazine

In een Japans automagazine zijn de eerste foto's opgedoken van de nieuwe Mazda 3.

Aston Martin V12 Vantage S Roadster nog niet op de agenda

Aston Martin noemt de V12 Vantage Roadster een succes, maar nu de fabrikant de 101 exemplaren heeft verkocht én ondertussen een vernieuwde versie van de ongelimiteerde Coupé heeft geïntroduceerd, is de vraag of er spoedig een V12 Vantage S Roadster volgt.

Tentoonstelling Stijl Iconen in Louwman Museum verlengd

De exclusieve tentoonstelling Stijl Iconen ‘Passione per il Design Italiano’ in het Louwman Museum in Den Haag is wegens succes verlengd. In de exhibitie staan verschillende prachtige Alfa Romeo-modellen van diverse Italiaanse carrosseriebouwers centraal.

Ook 4WD voor Cooper-versies Mini Countryman en Paceman

Ook de Cooper-uitvoeringen van de Mini Countryman en Paceman zijn voortaan optioneel te voorzien van ALL4-vierwielaandrijving.

Bugatti Veyron trekt sprintje tegen Koenigsegg Hundra

Een dragrace van twee supercars met meer dan 1.000 pk. Wie dat wint?

7.000 Kia's terug in NL vanwege remlichtprobleem

Kia roept in Nederland 7.000 auto's terug vanwege een remlichtprobleem. Door een defect in de schakelaar is het mogelijk dat het remlicht niet altijd gaat branden bij het indrukken van het rempedaal.

Nieuw testcentrum Hyundai bij Nürburgring

Hyundai opent in augustus een nieuw testcentrum bij de Nürburgring Nordschleife. Middels 3D-tekeningen geeft de Koreaanse autobouwer alvast aan hoe het pand gaat ogen.

Elektrische Infiniti komt later

Infiniti had de intentie om in 2014 met een soortgelijk model als de Nissan Leaf. Maar volgens Infiniti-topman Johan de Nysschen komt dat model later. "We moeten prioriteiten stellen."

Nu officieel: facelift Nissan Micra

De gefacelifte Nissan Micra is al lang geen geheim meer. Toch heeft het eventjes geduurd voordat Nissan de eerste officiële foto's en informatie naar buiten bracht.

BMW 2 Serie Active Tourer in twee varianten

De nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer, waarmee de fabrikant de strijd aangaat met modellen als de Mercedes B-Klasse en Opel Zafira, komt er in twee carrosserievarianten.

Spectaculaire finish: vier op een rij

In de laatste ronde van de Firestone Indy Light race op de Indianapolis Speedway bleef het tot de allerlaatste seconde spannend. Niet twee, niet drie, maar vier coureurs streden voor de winst.

'Lexus heeft geen haast in China'

Lexus neemt de tijd voordat het merk auto's lokaal gaat bouwen op Chinese grond. Dat heeft Mark Templin, executive vice president van Lexus International gezegd in gesprek met The Wall Street Journal.

Nieuwe generatie Jeep Wrangler wordt lichter

Jeep heeft enkele details vrijgegeven over de nieuwe generatie Wrangler die voor 2016 op de planning staat.