Nieuws/Lifestyle
1109666
Lifestyle

 Een overzicht van al het autonieuws van vandaag

#AutovisieHeadlines: vrijdag 10 mei 2013

China is een van de belangrijkste markten voor Bentley, want Chinezen houden van luxe en lange auto's. Autovisie voelde daar dan ook de nieuwe Flying Spur aan de tand.

Aandelen Tesla in de lift

Schreven we gisteren nog dat Tesla voor het eerst winst had gemaakt, vandaag reageerden de aandelen daarop. Op de beurs in New York haalde het bedrijf een wel heel dikke plus.

Nissan brengt hybride mee naar Le Mans 2014

Nissan neemt in 2014 volgens het Britse Autocar een hybride mee naar de bekende 24-uurs race in Frankrijk.

Bentley: Eventueel Plug-In Flying Spur

Bentley overweegt een eventuele hybride plug-in variant van de nieuwe Flying Spur.

Maserati sluit Ghibli V8 voorlopig uit

Maserati heeft geen plannen om de Ghibli ook met V8-motor te leveren. Dat zegt Maserati-topman Harald Wester in gesprek met Autovisie. Hij geeft aan dat er nauwelijks vraag naar een dergelijke aandrijflijn zal zijn, maar dat is niet de enige reden.

Pikes Peak Peugeot rijdt eerste testrondje

Coureur Sébastien Loeb gaat op 30 juni met de Peugeot 208 T16 proberen de winst te behalen op Pikes Peak. Om hem voor die tijd even uit te proberen, maakte hij vast een rondje. En dat werd vastgelegd.

Vernieuwde Volvo XC70 in Nordic-uitvoering

De recent gladgestreken Volvo XC70 is er ook weer als Nordic. En wie een handtekening zet onder het koopcontract krijgt een softroader volgehangen met extra’s.

De ultieme stageopdracht: Golf GTI Cabrio Austria

Dat is nog eens wat anders dan koffie halen! Stagiaires bij Volkswagen hebben voor het VAG-evenement aan de Oostenrijkse Wörthersee de zeer speciale Golf GTI Cabrio Austria ontworpen.

Feestelijke Bentleys voor Amerika

Door Audi’s hegemonie op Le Mans zou je bijna vergeten dat het VAG-concern nog een meervoudig winnaar in huis heeft: Bentley. En dat moet gevierd worden, vindt het Britse luxemerk, met speciale edities van de Continental GT en Mulsanne.

Skipiste bedwingen per Nissan GT-R

Normaal gesproken ga je er heel hard op je ski's naar beneden, maar een groep Zweedse autoliefhebbers leek het leuk om met een Nissan GT-R naar boven proberen te komen.