Nieuws/Lifestyle
1122494
Lifestyle

Maagdelijk witte BMW 6 Serie Cabrio

In een oplage van slechts 100 stuks brengt BMW de 6 Serie Cabrio als Frozen Brilliant White Edition op de markt, maar niet in Nederland.

Zwart en wit

"Alle exemplaren van de Frozen Brilliant White Edition zijn exclusief voor de Amerikaanse markt bedoeld en zullen dan ook vooralsnog niet in Nederland geleverd gaan worden", aldus de woordvoerster van BMW Nederland in een gesprek met Autovisie. Wat mist de Nederlandse koper eigenlijk nu deze speciale versie niet naar ons land komt? In ieder geval die maagdelijke witte tint Frozen Brilliant White en spiegelkappen in Frozen Black. Andere details zijn een zwarte grille, 20 inch lichtmetaal, stoelen met Black Nappa leder, speciale inleg en het M Sport Package. De versie is alleen te bestellen voor de 650i en 650i xDrive.

Opties

BMW komt in mei met de details van de 6 Serie voor modeljaar 2014. "Er staan voor de BMW 6 Serie geen grote wijzigingen gepland. Alleen op optioneel niveau gaan er een paar kleine dingen wijzigen", zegt de woordvoerster. De handgeschakelde versnellingsbak die in Amerika leverbaar is voor onder meer de M6-modellen komt met het nieuwe modeljaar ook niet naar Nederland: "We houden in Europa vast aan de automatische M Double Clutch transmissie met 7 versnellingen. Die handbak is een typisch Amerikaans fenomeen."