Nieuws/Lifestyle
1138823
Lifestyle

Deze Qoros was een project van studenten

Na een reguliere sedan en stationwagon heeft Qoros nog veel meer in petto. Denk bijvoorbeeld aan een compacte crossover. Ook wordt een sportief gelijnde sedan genoemd zoals hier op foto's is te zien. Navraag wijst uit dat het hier om een afstudeerproject gaat van twee door Qoros gesponsorde studenten en dat er nog geen productieplannen voor zijn.

"Dit Qorosmodel is recent afgerond door twee studenten van de Conventry School f Art and Design. De studenten werden bij dit studieproject gesponsord door Qoros. Inmiddels is het tweetal aangenomen door Qoros, want het merk was zeer te spreken over het design. Productieplannen voor deze auto zijn er echter nog niet, het is letterlijk een 'studiemodel'", aldus de woordvoerder van Qoros tegenover Autovisie.

Half jaar

Qoros wil ieder half jaar een nieuw model op de markt brengen. Allereerst komt de GQ3 begin 2014 op de Europese markt. Daarna volgt een stationwagon. De compacte crossover van Qoros komt op z'n vroegst eind 2014, begin 2015.

Het laatste nieuws en de nieuwste video's nu ook 24/7 te volgen via de Autovisie nieuws-app voor iPad. Download 'm nu in de App Store.