Nieuws/Lifestyle
1160390
Lifestyle

Sportieve Mazda's voor de autoshow in Tokyo

Mazda neemt enkele extra sportieve versies van de Mazda6 en CX-5 mee naar de autoshow van Tokyo komend jaar. De wijzigingen zijn alleen optisch en zullen alleen zichtbaar zijn op de autoshow.

Als eerste laat Mazda een Atenza (zo heet de Mazda6 in het verre oosten) Racer zien. Deze versie heeft een sportieve bodykit en remmen van Brembo. Ook het interieur is onder handen genomen voor een sportieve look met zwart leer en metalen sportpedalen.

Dezelfde veranderingen heeft Mazda ook doorgevoerd op de 6 Wagon, al is het interieur hier voorzien van een zwarte kleur met rode accenten en een sportstuur.

Sound

Een andere Mazda6 staat op de autoshow als GT Sound Special. Het belangrijkste aspect is hier het Diatone audiosysteem.

CX-5

Ook twee CX-5’en zijn aangepakt. Dat resulteerde in de rode CX-5 Grand Touring met een aerodynamische bodykit, Brembo remmen en 20 inch aluminium wielen. Tenslotte zien we de witte CX-5 Active Driver met koolstofvezel motorkap, zwarte accenten en unieke wielen. Het interieur herbergt sportstoelen, een met leer afgewerkt stuur en sportpedalen.

Nederland

De Mazda importeur in Nederland laat weten dat deze opties alleen voor de autoshow in Tokyo zijn ontwikkeld en niet binnenkort bij de Nederlandse dealer zullen verschijnen.