Nieuws/Lifestyle
1160711
Lifestyle

Meesterboek: ‘Masters of Modern Car Design’

De Belgische autojournalist Bart Lenaerts heeft de afgelopen tijd alle negen designdirecteuren van de grote groepen die de auto-industrie domineren mogen interviewen. De boeiende verhalen die dat opleverden zijn nu gebundeld in het boek ‘Masters of Modern Car Design’.

Sleutelpersonen

Walter de' Silva van de VW Group, Ed Welburn van GM, Lorenzo Ramaciotti van de Fiat Group, J Mays van Ford, Peter Schreyer van Kia, Jean-Pierre Ploué van PSA, Adrian Van Hooydonk van de BMW Group, Laurens van den Acker van Renault en Gorden Wagener van Daimler: negen sleutelpersonen van het hedendaags autodesign. Negen directeuren die een invloed hebben op de verschijning van zowat iedere auto ter wereld.

Mensen achter machines

Het boek toont de mensen achter de machines, het vertelt hun verhalen, onthult hun complexe persoonlijkheden en toont tekeningen die nooit eerder te zien waren. Het fraai vormgegeven boek telt 252 pagina’s en kost 60 euro. De Duitse versie werd uitgebracht samen met Delius Klasing. De Engelse versie is uitsluitend verkrijgbaar via www.waft.be.