Lifestyle/Culinair
1206415049
Culinair

Premium

Het beste van De Telegraaf

Prachtdocument over Amsterdamse historie van inleggerijen

Zuurste stad van het land

Van links naar rechts: Fred Ooms, Bianca Canjels en Monique Ooms van De Leeuw Zuurwaren bij een bak augurken tijdens de boekpresentatie bij Kesbeke. Het boek toont de rijke geschiedenis van Amsterdam als stad met een grote variëteit aan tafelzuren.

Van links naar rechts: Fred Ooms, Bianca Canjels en Monique Ooms van De Leeuw Zuurwaren bij een bak augurken tijdens de boekpresentatie bij Kesbeke. Het boek toont de rijke geschiedenis van Amsterdam als stad met een grote variëteit aan tafelzuren.

Zuur is bepalend geweest voor de culturele identiteit van Amsterdam. Vooral tussen 1800 en 1940 was de Nederlandse hoofdstad toonaangevend.

Van links naar rechts: Fred Ooms, Bianca Canjels en Monique Ooms van De Leeuw Zuurwaren bij een bak augurken tijdens de boekpresentatie bij Kesbeke. Het boek toont de rijke geschiedenis van Amsterdam als stad met een grote variëteit aan tafelzuren.

Van links naar rechts: Fred Ooms, Bianca Canjels en Monique Ooms van De Leeuw Zuurwaren bij een bak augurken tijdens de boekpresentatie bij Kesbeke. Het boek toont de rijke geschiedenis van Amsterdam als stad met een grote variëteit aan tafelzuren.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF