Nieuws/Lifestyle
1208828
Lifestyle

Mijn Autocoach helpt bij aankoop van auto

Het kopen van een tweedehands auto is niet altijd zonder risico's en kan de koper vaak meer kosten dan hij had begroot. Mijn Autocoach helpt bij de aankoop en zorgt er voor dat de koper een goede auto tegen een eerlijke prijs krijgt.

Mijn Autocoach is een initiatief van Ernst en Joost Zijlstra uit Groningen en zij willen met deze nieuwe service mensen bij de aanschaf van een auto begeleiden. Het bedrijf rekent hier €295 voor maar garandeert dat de coach dit bedrag minimaal terugverdient bij het onderhandelen over de prijs of door middel van extra's zoals een radio, nieuwe banden of gratis serivecebeurt.

Pilot

,,Als de coach er niet in slaagt om zichzelf terug te verdienen, dan betaalt de klant niets. Dit geldt ook wanneer er geen aankoop plaatsvindt," aldus de twee broers. Vorig jaar is Mijn Autocoach met een pilot in de provincie Groningen gestart en inmiddels hebben meer dan honderd kopers een auto aangeschaft.

Ervaring

''Alle coaches hebben ruime ervaring in de automotive industrie en worden waar nodig zowel commercieel als technisch bijgeschoold. Er kan op twee manieren gebruik worden gemaakt van de diensten: de coach gaat mee naar de verkopende partij, inspecteert de auto en onderhandelt vervolgen over de prijs. De tweede optie is dat de coach een top drie van auto's maakt die voldoet aan de wensen van de klant en daarna meegaat." Voor meer info kan men terecht op www.Mijnautocoach.nl.