Nieuws/Lifestyle
1232614
Lifestyle

Mail en win: Win vrijkaarten voor het 10e Concours d’Élégance Paleis Het Loo

Autovisie geeft 2 maal 50 kaarten weg voor het 10e Concours d’Élégance Paleis Het Loo.

Heeft u ook met veel plezier het programmaboek van Concours Het Loo gelezen, maar nog geen kaarten in huis? Laat dan nu uw gegevens achter en maak kans op gratis kaarten voor het 10e Concours d’Élégance Paleis Het Loo. De kaarten geven toegang tot het Concours op 23 of 24 juni 2012.

Reageren kan tot en met 18-06-2012 dus wees er snel bij! Op de hoogte blijven van alle activiteiten van Autovisie? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

function checkmyform(form) {document.theform.action = 'http://interactive.telegraaf.nl/IAAdder?storeid=400';if (form.Naam.value=="") {alert("U dient uw naam in te vullen");return (false);}if (form.Adres.value=="") {alert("U dient uw adres in te vullen");return (false);}if (form.Postcode.value=="") {alert("U dient uw postcode in te vullen");return (false);}if (form.Woonplaats.value=="") {alert("U dient uw woonplaats in te vullen");return (false);}if (form.Email.value=="") {alert("U dient uw e-mailadres in te vullen");return (false);}if (form.radio_nb.value=="") {alert("U dient een keuze te maken");return (false);}window.open('about:blank','popup','width=300,height=75');history.go(-1);submitForm('frontpage', '12308693', 'Mail & Win Concours Het Loo');return (true);}var ifundef = true;function initInput(){if(ifundef) {ifundef = false;initForm('frontpage', '12308693', 'Mail & Win Concours Het Loo');}return(true);} Laat hier je gegevens achter en maak kans op deze prijs! Aanhef  Dhr. Mevr. Naam Adres Postcode Woonplaats Email Ik wil de Autovisie nieuwsbrief wekelijks ontvangen  Ja Nee Door mee te doen aan de prijsvraag ga je akkoord met zowel de algemene voorwaarden zoals vermeld in de privacystatement als de spelvoorwaarden.