Nieuws/Lifestyle
1238594
Lifestyle

Sterrencast voor Alles is Familie

Naast Carice van Houten schitteren Thijs Römer, Benja Bruijning, Kees Hulst, Martine Bijl, Jacob Derwig en Tjitske Reidinga in de romantische komedie Alles is Familie.

De film, die eind november in de bioscopen moet draaien, gaat over diverse leden in één familie en hun moeilijke en soms cruciale keuzes in het leven.

Ook Michiel Romeyn, Remko Vrijdag, Kees van Kooten, Chris Zegers, Willeke Alberti, René van ‘t Hof en Georgina Verbaan komen voorbij in de film.

Hoofdrolspeelster Carice speelt in Alles is familie een vrouw die dolgraag een kindje wil van haar man. Helaas is haar vrolijke en optimistische echtgenoot, gespeeld door Thijs Römer, onvruchtbaar. De hoogbegaafde spermadonor Chris Zegers komt daardoor zeer goed van pas. Martine Bijl speelt de pietluttige moeder van Thijs.

Scenarioschrijfster Kim van Kooten heeft zelf ook een kleine rol de film. “Het gaat allemaal over sperma, het is om je rot te lachen, maar er zit ook diepgang in,” vertelt ze over de romantische komedie. “Het is een waardige opvolger, daarom heb ik mijn tijd genomen.”

Regisseur Joram Lürsen tekende opnieuw voor de regie. In 2007 was voorganger Alles is liefde een groot succes. De film werd door 1,4 miljoen mensen in de bioscoop bezocht.