Lifestyle/Reizen
1240363597
Reizen

Zien: deze camper is klein maar fijn (en rijdt elektrisch!)

Een tweepersoonsbed, compleet keukentje en luifel. De camper van Elektro Frosch heeft alles wat de avontuurlijke camperaar nodig heeft. Toegegeven: hij is niet super-de-luxe, maar wel heel knus, volledig elektrisch en niet eens zo heel duur.

De minicamper is een soort elektrische pick-up op drie wielen waar je een vouwtent op kunt installeren. Daar kun je met gemak met twee personen op tukken.

In de laadruimte onder de tent bevindt zich een keukensetje dat je kunt uitklappen en voorzien is van een klein fornuis. Eenmaal uitgeklapt kun je je luifel opzetten zodat je lekker beschut kunt kokkerellen en eten.

Met deze minicamper kun je helaas niet zomaar even met 100 kilometer per uur naar je favoriete camping in Italië rijden. Hij gaat namelijk niet harder dan 40 kilometer per uur en met een volle accu rijd je ongeveer zestig kilometer.

Deze Elektro Frosch is daarentegen wel volledig elektrisch (dus beter voor het milieu) en je trekt er gegarandeerd veel bekijks mee. En de prijs? Voor zo’n 4000 euro heb je ’m al!