Nieuws/Lifestyle
1270726
Lifestyle

Zaterdag 1 oktober in VRIJ

'Ik lach nooit iets wég'

Alvast weten wat jullie zaterdag 1 oktober kunnen verwachten in VRIJ, de zaterdagbijlage van De Telegraaf? Vooruit, een sneak preview: een uitgebreid interview met ex-kamerlid en rockzangeres Sabine Uitslag over heimwee naar hoedjes, reïncarnatie en gezonde zelfspot. Verder: achter de schermen bij Soldaat van Oranje en een bruisend reisverhaal over gokstad Las Vegas!

Groot interview met Sabine Uitslag

Met hart en ziel

Ze is een vat vol tegenstrijdigheden. Voormalig Tweede Kamerlid, rockzangeres, nu voorzitter van de Vereniging van Huidtherapeuten, christelijk doch overtuigd van reïncarnatie, altijd vrolijk, maar: 'Ik lach nooit iets weg'. Sabine Uitslag over leven met passie.

---

Reizen

 

Las Vegas nieuwe stijl

Las Vegas lijkt nog steeds een Disneyland voor volwassenen en daar is niets mis mee. Maar de stad richt zich steeds meer op de toerist die andere interesses heeft dan louter gokken. Verslaggever Sabine Leenhouts ontdekte Las Vegas 2.0.

---

Reportage

 

Eindeloos succes

'Soldaat van Oranje - De musical' doet alle theaterrecords verbleken. Deze maand draait de voorstelling zes (!) jaar, langer dan de bezetting van Nederland duurde. Ruim twee miljoen bezoekers namen plaats in de unieke draaiende theaterzaal, waar binnenkort de tweeduizendste voorstelling wordt opgevoerd. VRIJ mocht bij hoge uitzondering mee achter de (ronde) schermen!

 

En natuurlijk in VRIJ nog veel meer op Lifestylegebied. Vergeet trouwens ook niet dat VRIJ actief is op Facebook , Instagram @vrijmagazine en telegraaf.nl/VRIJ