Nieuws/Lifestyle
1270731
Lifestyle

Hoogendoorn vermoedelijk opvolger Verschuuren bij 3FM

’Giel Beelen naar avond in weekend’

Langzaam maar zeker worden de contouren duidelijk van de nieuwe programmering van 3FM. Goed ingevoerde bronnen melden dat Giel Beelen in beeld is voor een avondprogramma op vrijdag, zaterdag en zondag, van 18.00 tot 21.00 uur.

Beelen is nu al op vrijdagavond op die uren te horen.

Sander Hoogendoorn (overdag te beluisteren in het weekend van 3FM) zou volgens de laatste berichten de nieuwe presentator worden van de overige avonden (maandag tot en met donderdag, van 18.00 tot 21.00 uur). Dat is nu nog de plek van Domien Verschuuren, die vermoedelijk de ochtendshow van Giel Beelen overneemt.

Rabbering

Onduidelijk is nog wie de opvolger wordt van de naar Radio 2 vertrekkende Paul Rabbering (elke werkdag van 14.00 tot 16.00 uur). Frank van der Lende zou, aldus de insiders, zijn aansluitende middagprogramma mogen behouden.

Naar verwachting is de nieuwe programmering van 3FM pas half november compleet. Een woordvoerster van de NPO wil enkel kwijt dat er momenteel gesprekken gaande zijn over de invulling van de zender.

UPDATE:

Sander Hoogendoorn haakt inmiddels op grappige wijze in op het nieuws. Via Twitter meldt hij: ’BREAKING: vanaf maandag presenteer ik de avond op 3FM’. Bijna een uur later laat hij weten dat hij de vervanger is van Domien Verschuuren, die twee weken op vakantie gaat.