Nieuws/Lifestyle
1273279
Lifestyle

Reizen

Altijd winter in Icehotel 365

Zweden opent volgend jaar Icehotel 365, waar je je het hele jaar door in de ijskoude winter waant. Voor iedereen die nu wel klaar is met de nazomer en naar koudere, donkere dagen verlangt.

Traditiegetrouw opent in het plaatsje Jukkasjärvi iedere winter een ijshotel. Het plaatsje, zo’n 200 kilometer boven de poolcirkel, trekt ieder jaar tienduizenden bezoekers vanwege dit hotel. Een van de belangrijkste redenen om het winterse ijshotel te bezoeken? Vanaf daar kun je het Noorderlicht bewonderen

Middernachtzon

Wegens dat succes is besloten om het hele jaar door een ijshotel te openen. Bezoekers van Icehotel 365 kunnen er in de zomerperiode de Middernachtzon meemaken. De Middernachtzon is het fenomeen waarbij de zon niet ondergaat

Kamers

In Icehotel 365 kunnen luxepaardjes en kunstliefhebbers hun hart ophalen. Er zullen 9 luxekamers zijn met een eigen sauna. In 11 kunstkamers vind je kunst van artiesten uit de hele wereld.

Brrr!

IJshotel klinkt best koud en dat is het ook. In het hotel is de temperatuur het hele jaar vijf graden onder nul. Dikke truien mee dus!