Nieuws/Lifestyle
1276043
Lifestyle

Judeska ondergaat metamorfose

VIDEO - Jandino Asporaat gooit het over een andere boeg met Judeska in het nieuwe seizoen van DINO. De kiprestaurantmedewerkster ondergaat een ware metamorfose voor haar promotie.

In de nieuwe reeks van DINO zal Judeska niet langer aan de slag gaan achter de toonbank van FC Kip, maar heeft ze promotie gemaakt tot reporter. Ze bezoekt sterren als Dirk Kuijt, Hans Klok, Glennis Grace, Humberto Tan en Fred van Leer op lokatie voor een interview.

Jandino Asporaat zal in de aankomende serie ook in de huid kruipen van twee nieuwe typetjes. Naast Judeska keert ook de Rotterdamse Gerrie weer terug in het programma, die dit keer op zoek gaat naar een nieuwe hobby. Daarvoor bezoekt ze 'de gewone man' om te ontdekken wat zijn passie is. "Ze bezoekt iemand die doedelzak speelt, een pottenbakker en er is ook een mannelijke stripper", laat Jandino weten.

De komiek is voor zijn show ook bezig om andere bekende gezichten te strikken. Zo is Asporaat in onderhandeling met Churandy Martina die al eerder in het programma te zien was, maar wellicht een eigen segment krijgt.