Nieuws/Lifestyle
1276048
Lifestyle

Taartenbakkers blijven kijkers boeien

Niet alleen de ingestorte cakes en spektakelstukken van Heel Holland bakt scoren, ook het napraten over de misbaksels en pronkstukken is goed voor een televisiehit.

Smaakt naar meer, dat woensdagavond voor het eerst op de buis was, trok ruim een miljoen kijkers. Daarmee staat de nabeschouwing van Heel Holland Bakt op de vierde plek van de kijkcijfer top 25 van de Stichting KijkOnderzoek.

In Smaakt naar meer blikt André van Duin elke week terug op de aflevering Heel Holland bakt van zondag. De afvaller van de week, ‘BBF’s’ (bekende bakfans) en kijkers bespreken waar wat goed en wat niet goed ging.

Tegenover Smaakt naar meer maakte Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, haar debuut met Lieve S-S-Sanne. Naar het programma, waarin Sanne liedjes schrijft voor haar fans, keken 236.000 kijkers. Daarmee wist de zangeres geen plekje te veroveren in de kijkcijfer top 25.

Dat lukte Samantha ‘Barbie’ van der Plas wel met haar nieuwe realityserie Samantha en Michael enkeltje Torremolinos. Daarop stemden 529.000 mensen af, goed voor de achttiende plek in de top. Het best bekeken programma van de woensdag is het NOS Journaal van 20.00 uur. Dat trok 1,6 miljoen kijkers.