Nieuws/Lifestyle
1277590
Lifestyle

Chris Brown deelt nieuwe muziek na arrestatie

VIDEO - Chris Brown wil zijn arrestatie zo snel mogelijk achter zich laten en richt zich weer op de muziek. Hij liet een nieuw nummer horen nadat hij vrijkwam.

Nog geen 24 uur nadat Chris Brown de gevangenis weer mocht verlaten nadat hij werd opgepakt omdat hij een vrouw met een pistool zou hebben bedreigd, liet hij alweer een nieuw nummer horen.

De zanger onthulde het nummer What Would You Do via Twitter. "MUSIC!!!!", schreef hij erbij om duidelijk te maken dat hij het niet langer over de lopende zaak wil hebben. Ook in het nummer zelf laat hij zich niet expliciet uit over het voorval. Op Instagram stelt hij "al die onzin die gaande is, ik gooi het over een andere boeg en deel wat muziek".

Dinsdag werd Brown opgepakt nadat hij zich urenlang opsloot in zijn huis, waar de politie hem probeerde op te pakken. 's Ochtends had een vrouw gebeld dat ze door de zanger bedreigd was met een pistool. Uiteindelijk werd Brown dinsdagnacht vrijgelaten op borgtocht ter hoogte van een kwart miljoen dollar.

Inmiddels komen er berichten naar buiten dat de vrouw alles verzonnen zou hebben. Ook namen diverse sterren het al op voor de zanger, die al meteen liet weten dat de aanklacht 'onzin' was.

https://t.co/BKsZq3Yk4Y MUSIC!!!! — Chris Brown (@chrisbrown) September 1, 2016