Nieuws/Lifestyle
1280697
Lifestyle

Bruno Mars noemt Adele 'een diva'

Bruno Mars klapt uit de school over zijn samenwerking met Adele. Volgens de zanger gedroeg ze zich als een diva in de studio.

De twee schreven samen het nummer All I Ask dat op het succesvolle album 25 belandde van Adele. Zijn eerste indruk van de zangeres was niet goed. "Ze wandelt de studio binnen met een enorme air, ze is een diva, ze doet zo van 'ik heb hier geen zin in, ik vind dat niet leuk'", aldus Bruno Mars in de radioshow Cubby & Carolina Bermudez In The Morning. "En toen, zodra we een paar akkoorden raakten die ze mooi vond, kwam het los. Dat is waar het nummer vandaan komt."

Inmiddels is zijn visie op de zangeres aardig bijgedraaid. "Ze is geweldig. Er was een moment dat ze in de studio aan het zingen was,en ik overdrijf niet, het water vibreerde gewoon. Je weet wel, net als in Jurassic Park", grapte Bruno. "Ze is een superster", aldus de zanger die onder de indruk bleek.

Bruno Mars bekende dat hij het nummer graag eens met haar zou spelen op een podium. "Ik weet niet waar ze op wacht man, ik heb zoiets van 'kom op Adele, mail me, laat me wat horen!'", aldus Bruno die volgens Adele 'rookt als een oude vrouw'. De zangeres moest tot haar spijt roken opgeven. "De mensen met de beste stemmen, die roken altijd. Ik ben gestopt en ik weet zeker dat het mijn stem zwakker heeft gemaakt", verklaarde ze.