Nieuws/Lifestyle
1280736
Lifestyle

Liefje Daryl schreef drie nummers

Meghan Trainor kan niet schrijven zonder hulp

VIDEO - Meghan Trainor is dolverliefd en iedereen mag het weten. Maar vriend Daryl helpt haar ook met het schrijven van liedjes, toen hij met haar meereisde voor haar wereldtour.

Hoewel de zangeres net haar Untouchable Tour heeft afgerond, denkt ze alweer aan de volgende muzikale uitspattingen. "Gewoon schrijven voor het volgende album", onthulde Meghan Trainor haar toekomstplannen aan Chelsea Handler "Het werkt therapeutisch voor mij."

Ook verklapte Trainor haar geheim om een hit te schrijven. "Soms laat ik mijn beste vriendin, die ook mijn assistente is, woorden met me rijmen en nu is ze vermeld op mijn album", aldus Meghan. "Ik heb altijd hulp nodig."

Toch schrijft de zangeres ook voor anderen, zoals haar duet met Michael Buble dat ze met One Directions Harry Styles schreef. "Ik begon met schrijven en ontmoette Harry, liet hem een deel op de gitaar horen en vroeg wat hij vond", verklaart ze. "Hij zei 'ik vind het geweldig!'" Buble voegde het nummer toe aan zijn recent gelanceerde album Nobody But Me.

Vriend Daryl Sabara, aan wie ze door Chloe Grace Moretz werd gekoppeld, helpt eveneens met het creatieve proces. "Hij was elke dag bij me op tour en ik dacht 'hij is de ware'", aldus Meghan tegen Chelsea. "Hij speelt gitaar, hij zingt en we zingen vaak samen Justin Timberlake. We hebben tijdens de tour zelfs drie nummers samen geschreven."