Nieuws/Lifestyle
1280777
Lifestyle

Lady Gaga in duet met James Corden

VIDEO - Lady Gaga kroop achter het stuur met James Corden om wat klassiekers en nieuwe nummers ten gehore te brengen in de Carpool Karaoke.

Zowel de Late Late Show-presentator als de zangeres lieten hun gouden keeltjes horen terwijl ze nieuwe versies van Bad Romance, Born This Way en Perfect Illusion zongen. Nummers die Gaga waarschijnlijk ook tijdens de Superbowl zal vertolken, ze bevestigde dat ze veel zin heeft in de show.

Lady Gaga sprak bovendien over haar liefde voor Michael Jackson. De zangeres heeft allerlei originele kostuums bemachtigd van de overleden zanger, via een veiling. Die ze in een temperatuurgereguleerde ruimte in haar huis, onthulde ze. Van haar eigen excentrieke outfits heeft ze geen spijt. "Ik maak me er niet druk om wie het leuk vindt", vertelde Gaga terwijl James drie beroemde outfits uiprobeerde, waaronder de vleesjurk.

Gaga onthulde verder dat ze pas onlangs haar rijbewijs heeft gehaald, een emotionele mijlpaal voor haar vader. "Hij huilde 'ik ben gewoon zo trots op je'", grapte de zangeres die onlangs samen met haar vader haar nieuwe albumtitel Joanne liet tatoeëren. Haar nieuwe album is tevens een eerbetoon aan haar overleden tante naar wie ze het album vernoemde.

De volledige Carpool Karaoke: