Nieuws/Lifestyle
1280832
Lifestyle

Beau scoort met programma over daklozen

Het nieuwe programma van Beau van Erven Dorens waarin hij daklozen te hulp schiet, is dinsdagavond met 923.000 kijkers van start gegaan.

The Amsterdam Project, behoorde daarmee tot de tien best bekeken programma's van de dag zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek (SKO). Een nieuw seizoen van Verslaafd, dat voor Beau's The Amsterdam Project werd uitgezonden, trok met 876.000 iets minder kijkers.

Ruim een half miljoen mensen waren op RTL 5 getuige van de finale van het negende seizoen van Holland's Next Top Model. Zij zagen hoe de twintigjarige Akke Marije er met de winst vandoor ging. Het modellenprogramma scoorde daarmee minder goed dan de seizoensfinale van vorig jaar. Toen zagen 643.000 mensen de ontknoping.

Beau van Ervan Dorens zal blij zijn met de goede start van The Amsterdam Project. Maandag vertelde hij de Telegraaf dat hij nog makkelijk langer door zou kunnen gaan dan de acht afleveringen tellende reeks. "Gaandeweg worden de daklozen veel meer familie dan zomaar een onderwerp voor een serie. Ik heb nog bijna dagelijks contact met hen.”