Nieuws/Lifestyle
1282625
Lifestyle

Martin Garrix vliegt Ierse fan in voor ADE

Een Ierse fan van Martin Garrix kan zijn geluk niet op. Na een smeekbede op Twitter kocht de dj vliegtickets voor hem zodat hij bij zijn ADE-show kan zijn.

Chris McPhadden besloot de gok te wagen en de Nederlandse dj een berichtje via Twitter te sturen. De fan had al kaartjes voor zijn ADE show in de Amsterdamse RAI, maar vliegtickets kon hij zich niet veroorloven. "Ik kocht meteen kaartjes omdat ik bang was dat het uitverkocht zou raken, maar omdat ik al gereisd had naar Sziget en Amerika, had ik geen geld meer voor tickets", verklaarde de Ier tegenover Billboard.

Dus besloot Martin Garrix zijn fan uit de brand te helpen toen McPhadden hem om hulp vroeg. De dj reageerde op zijn Twitterbericht dat hij vliegtickets van Dublin naar Amsterdam voor hem geboekt had. "Je hebt mijn hele jaar gemaakt. Ik kan je niet genoeg bedanken", reageerde de fan op Garrix vrijgevigheid.

Garrix, die in de running is om uitgeroepen te worden tot de beste dj ter wereld tijdens ADE, was blij dat hij een fan blij kon maken. "Geniet van Amsterdam en de show", reageerde hij op de fan die hem verzekerde dat dit jaar zijn jaar zou worden.

Lees de uitwisseling van Twitterberichten hier.