Nieuws/Lifestyle
1284214
Lifestyle

Roy Donders terug met nieuwe realityserie

De stylist van het zuiden Roy Donders is binnenkort weer te bewonderen in zijn eigen realityserie.

Donders is vanaf eind oktober op SBS te zien in Roy Donders: stylist uit het zuiden. In de nieuwe realityserie geeft hij de kijker een kijkje in zijn leven en dat van zijn familie.

 

Drama

De glitterentrepreneur en volkszanger heeft een roerige periode achter de rug. Zijn winkel ging bijna over de kop aan mislukte investeringen in zijn kledinglijn en zijn relatie met Marvin stond onder druk. Gelukkig heeft hij alle ellende achter zich kunnen laten. Het gaat weer goed met zijn winkel en zijn relatie met Marvin is na een korte afkoelingsperiode hechter dan ooit.

En Roy heeft grote, nieuwe plannen. Hij wil zijn in het slop geraakte zangcarrière als volkszanger nieuw leven inblazen en doorbreken als schlagerzanger in Duitsland. Hij houdt van de Duitse schnitzels, de Duitse schlagermuziek en de Duitse taal is 'toch een soort Brabants dialect'. Volgens Roy is de stap over de grens dus er logisch.

Ook komt de verbouwing van zijn stulpje Casa di Roy voorbij in de serie. Het huis wordt volledig gestript en opnieuw opgebouwd tot Palacio di Roy. De buren raken er niet over uitgepraat.

Als hij op het punt staat om de stap naar Duitsland te zetten gaat het steeds slechter met zijn opa, begint de verbouwing en het kamperen in eigen huis zijn tol te eisen en tot overmaat van ramp heeft niet alleen de Brabantse posh de weg naar zijn winkel ontdekt, maar ook het dievengilde.

Kijkcijfers

Roy maakte vanaf 2013 vier seizoenen  (RTL 5) van zijn realitysoap waarin de dagelijkse beslommeringen van de stylist van het zuiden, zus Rian en vriend Marvin centraal stonden. De slotaflevering van seizoen 4 trok afgelopen december 540.000 kijkers. De zender besloot toen geen nieuw seizoen van zijn reality te bestellen.

Roy Donders: stylist uit het zuiden is vanaf vrijdagavond 21 oktober te zien is bij SBS6.