Lifestyle/Reizen
1288158926
Reizen

Lezersreis: Dat gaat naar Den Bosch toe...

Genieten op z’n Brabants

Dit is geen hotel, dit voelt als thuiskomen; een warm bad vol Brabant op z’n best. Waar alles en iedereen er is om het je naar de zin te maken, vanaf het welkom tot afscheid. Hier verblijf je niet, hier logeer je, bij de familie Rademaker in hartje ’s-Hertogenbosch. Twee dagen genieten van de beroemde Brabantse gastvrijheid.

Wilt u Brabant op z’n best ervaren, dan is Golden Tulip Hotel Central de ideale thuisbasis. Fraai gelegen aan de Markt van ’s-Hertogenbosch. Centraler kunt u niet verblijven. Er is zoveel te doen.. Van historische gebouwen – zoals de beroemde Sint-Janskathedraal – tot wandel- en winkelstraten en de nieuwste culturele hotspot De Tramkade. U kunt de Binnendieze bevaren, maar net zo makkelijk Design

Museum Den Bosch en het Noord-Brabants Museum bezoeken. Ook zijn er legio activiteiten zoals de Jeroen Boschtocht, kookworkshops, fietstours en pubquizzen.

Zoveel te proeven!

Vanzelfsprekend gaat u voor de enige echte Bossche Bol (die van Jan de Groot). Trek in nog meer lekkers? U struikelt hier over de heerlijkste restaurants, kroegen en – al zeggen ze het zelf – de beste terras-straat van Nederland (Korte Putstraat). Nog één tip: laat u vooral ook verwennen in Cé, onze eigen brasserie.

Hotel Central is heel makkelijk bereikbaar. Met de auto rijdt u zo naar parkeergarage De Tolbrug (tegenover ons hotel), waar u als hotelgast in de onderste verdieping tegen gereduceerd tarief parkeert. Of u rijdt naar het transferium en neemt daar de gratis bus naar ons hotel. Komt u met de trein, dan wandelt u in 8 minuten van station ’s-Hertogenbosch naar Hotel Central.

"2 DAGEN (1 nacht) vanaf € 118,75 per persoon"

Arrangement

  • 1 x overnachting met ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangenmenu in Brasserie Cé
  • 1 x fles huiswijn en tafelwater voor 2 p.
  • 1 x koffie of thee met zoetigheden na diner
  • Shopping-gids
  • Zakje huisgebakken koekjes

Reserveren

Boek het shopping-arrangement via hotel-central.nl/arrangementen of bel 073-6926926. Geldig t/m 31 dec 2019 o.b.v. beschikbaarheid. Prijs o.b.v. 2 pers. in standaardkamer excl. lokale heffing.