Nieuws/Lifestyle
1289277
Lifestyle

Jennifer Saunders is klaar met Absolutely Fabulous

Wat actrice en schrijfster Jennifer Saunders betreft is het eerder dit jaar uitgekomen Absolutely Fabulous: The Movie het definitieve afscheid van haar personage Eddy en haar bff Patsy.

De film kreeg veel negatieve recensies maar was een groot kassucces. Toch smaakt het succes niet naar meer, zegt Jennifer (58) tegen de Britse krant Daily Mail. "Ik doe verder niets meer met AbFab. Dit was het. Dit. Was. Het!", benadrukt ze stellig. "Ik zie niet wat we er verder nog mee moeten. Het is zoveel werk. Er zijn zat andere dingen die ik wil doen. En ik wil meer tijd met mijn kleinkinderen. Als ik weer met AbFab aan de slag zou gaan heb ik geen tijd meer voor andere dingen en projecten."

Jennifer schreef eerder een musical over The Spice Girls, maar is ook niet van plan Patsy en Edina dan terug te laten keren in het theater. "We zouden echt te oud zijn. Dan stuur je echt bejaarden het podium op. En ik weet niet hoe lang ik nog tegen Julia Sawalha (Edina's dochter Saffy; red) durf te zeggen dat ze die lelijke kleren weer aanmoet. Ze is een glamoureuze actrice hoor!"

Absolutely Fabulous was vijf seizoenen te zien; van 1992 tot 2005 en van 2011 tot 2012. De serie werd uitgezonden bij de Britse omroep BBC en was in Nederland te zien bij de VPRO.