Nieuws/Lifestyle
1289954
Lifestyle

Waylon keert terug naar Ahoy

Waylon staat volgend jaar opnieuw twee dagen achtereen op het podium van Rotterdam Ahoy met een concertversie van de Top 1000 Allertijden van Radio Veronica.

Dit kondigt Waylon donderdagavond aan in een uitverkocht Ahoy, waar hij ook vrijdag live met zijn eigen band de grootste hits uit de lijst der lijsten ten gehore brengt.

Waylon: "Ik vind het fantastisch dat er zo enorm positief wordt gereageerd op de concerten. Dit geeft mij nog meer drive om de komende concerten het beste van mijzelf te laten zien en horen. Ik mag de rol van ambassadeur aannemen van de beste liedjes ter wereld. Niet in een klein café maar voor 15.000 man in Ahoy. Ik ben een bevoorrecht mens."

Ahoy is verheugd met de nieuwe aankondiging. "Waylon is wellicht de enige artiest in Nederland die de Radio Veronica Top 1000 Allertijden geloofwaardig vorm en inhoud kan geven'', zegt Ahoy-directeur Peter van der Veer. "Hij is een alleskunner; van rock tot jazz, van disco tot soul. De concerten in Ahoy laten zijn veelzijdigheid zien.”