Nieuws/Lifestyle
1290111
Lifestyle

Gemengde reacties op gelekte Spice Girl hit

Het nieuwe nummer van de drie herenigde Spice Girls - Geri, Emma en Mel B - valt totaal niet in de smaak bij veel fans van de meidengroep.

Fans van de oorspronkelijk vijfkoppige girlband juichten de hereniging van de drie, die zichzelf omdoopten tot GEM, toe. Dat blijkt nu anders nu het eerste nummer woensdag uitlekte.

De reacties op Song For Her zijn niet mals. Waar sommigen vroegen of het nummer door een kind geschreven was, werd het tot andere benoemt tot 'een slechte Songfestival-inzending'. Toch zijn andere fans wel te spreken over de nieuwe muziek."Als Song For Her destijds uitgebracht was, zou je het geweldig hebben gewonden. Geniet er gewoon van!", roept een fan op. "Ik dacht dat ik het zou haten maar ik vind het geweldig", deelt een ander.

Geri, Emma en Mel B verklaarden dat het niet om een nieuwe single gaat, maar dat het uitgelekte stuk gewoon een demo was. "We waren aan het creëren en hadden lol in de studio. Op de één of andere manier is het uitgekomen." De drie Spice Girls vieren hun terugkeer twintig jaar nadat hun grootste hit Wannabe uitkwam. Mel C en Victoria bleken niet geïnteresseerd om hun muzikale carrière met de groep nieuw leven in te blazen.