Nieuws/Lifestyle
1290150
Lifestyle

Zaterdag 19 november in VRIJ

'Jonnie en ik zijn heel klef samen'

Benieuwd wat jullie zaterdag 19 november kunnen verwachten in VRIJ, de zaterdagbijlage van De Telegraaf? Vooruit, een sneak preview: een openhartig interview met de flamboyante Thérèse Boer over presteren op topniveau en haar huwelijk met sterrenchef Jonnie. Verder: een prachtig reisverhaal over de magie van het oude Egypte en verslaggever Janouk Vermaas dook de allerkleinste dorpjes van Nederland in.

Interview

Topsport op hakken

Decannialang houdt Thérèse Boer samen met haar man Jonnie de vele Michelinsterren van restaurant De Librije in de lucht. Hoe kun je doorlopend op zo'n hoog niveau presteren? En wat doet dat met je?

---

Reizen

De magie van het oude Egypte

Na de revolutie van 2011 en de onrust in 2013 is het toerisme in Egypte ingestort. Maar in Luxor zagen we tekenen van herstel. Vanuit de hele wereld kkomen er weer bezoekers voor de tempels en graven. Maar ook voor ervaringen op spiritueel gebied.

 

---

Reportage

Drie huizen en een kerk

Een paar boerderijen, rijen bomen en een kerkje. Idyllisch, zo'n heel klein dorp. Maar er zijn ook minder romantische kanten. Welkom in de kleinste dorpen van Nederland, maar hoelang nog?

 

---

Sturen

Fatbiken is écht vet

In 'Sturen' wekelijks aandacht voor de mooiste fiets-, vaar- en autoroutes. Dit keer sturen we door de sneeuw. In Schladming Dachstein in Oostenrijk en gewoon in Nederland.

 

 

 

---

En natuurlijk in VRIJ nog veel meer op Lifestylegebied. Vergeet trouwens ook niet dat VRIJ actief is op Facebook , Instagram @vrijmagazine en telegraaf.nl/VRIJ