Nieuws/Lifestyle
1290153
Lifestyle

Fajah maakt single voor overleden neefje

Fajah Lourens wil de opbrengst van haar nieuwe single gebruiken om een stichting op te richten in naam van haar overleden neefje Elvin.

Vier maanden na het tragische familiedrama waarbij de elf maanden oude Elvin uit het raam werd gegooid door zijn vader, heeft Fajah het verlies nog niet verwerkt. “Ik heb het er echt nog heel moeilijk mee”, vertelde ze woensdagavond in de SLAM!-radioshow Bij Igmar.

De pijn en het verdriet van het familiedrama verwerkte Fajah in de plaat Time Will Tell, waarvoor ze de studio indook met Laura Beekman. “Ik heb mijn gevoel proberen te beschrijven aan haar, wat zij heel mooi in deze tekst heeft weten om te zetten”, aldus de geëmotioneerde dj Faya die de opbrengst van de single wil gebruiken om kindermishandeling tegen te gaan.

“Misschien richt ik wel de stichting Elvin op. Kindermishandeling is een groot probleem, ook in Nederland. Dagelijks worden er in ons land kinderen mishandeld door hun eigen ouders, iets wat ze echt niet altijd overleven. Ik vind het vreselijk dat dit nog steeds gebeurt”, verklaarde de dj die tevens werkt aan een vervolg op haar Killerbody boek.