Nieuws/Lifestyle
1298298
Lifestyle

George Michael had drie albums klaarliggen

George Michael (r) met partner Fadi Fawaz (l)

George Michael (r) met partner Fadi Fawaz (l)

George Michael zat nog vol plannen voor hij op eerste kerstdag zijn laatste adem uitblies. De zanger had drie nieuwe albums klaarliggen.

George Michael (r) met partner Fadi Fawaz (l)

George Michael (r) met partner Fadi Fawaz (l)

Michaels partner Fadi Fawaz deelde woensdag al een niet eerder uitgebracht nummer met de titel This Kind of Love. Hij schreef daarbij simpelweg 'mijn schatje', maar inmiddels is de link alweer verwijderd van Twitter. George Michael zou het nummer met Elton John hebben gemaakt, maar het belandde niet eerder op een album. Toch zouden er nu drie albums van George Michael klaar liggen om uitgebracht te worden.

Volgens Daily Star werkte de zanger jaren aan elk album om ze te perfectioneren, maar was hij nog niet tevreden genoeg om deze uit te brengen. Het zou gaan om het album Trojan Souls, waar het gelekte nummer van Fawaz op te horen zou zijn. Maar ook het album White Light had al uit moeten komen nadat George Michael optrad tijdens de afsluitende ceremonie van de Olympische Spelen in 2012.

Eén van de albums zou een dance album zijn, wat de opvolger zou moeten zijn van Listen Without Prejudice Vol 1, dat nog uit 1990 stamt. Fans smeken Michaels partner Fadi om het uitbrengen van nieuwe muziek, om zich te troosten na het plotselinge overlijden van de zanger.