Lifestyle/Culinair
1301796492
Culinair

Premium

Het beste van De Telegraaf

Restaurantrecensie

Restaurantrecensie Bas: toch nog lekker nazomeren in Hendrik-Ido-Ambacht

De omgeving mag wat gedateerd zijn, maar het enthousiasme van de jonge gastvrouw en haar chef-kok spat ervan af.

De omgeving mag wat gedateerd zijn, maar het enthousiasme van de jonge gastvrouw en haar chef-kok spat ervan af.

Jonge horecastellen zijn vaak de sleutel tot succes. Met Jonnie & Thérèse Boer, Jannis & Claudia Brevet en Nico & Sonja Boreas als lichtende sterrenvoorbeelden wagen nu ook Bas Baan en Nikolina Hilgers de sprong.

De omgeving mag wat gedateerd zijn, maar het enthousiasme van de jonge gastvrouw en haar chef-kok spat ervan af.

De omgeving mag wat gedateerd zijn, maar het enthousiasme van de jonge gastvrouw en haar chef-kok spat ervan af.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop