Nieuws/Lifestyle
1303209
Lifestyle

Cast Will & Grace enthousiast over reünie

De cast van de comedyserie Will & Grace zit een reünie van tien nieuwe afleveringen wel zitten. De acteurs zijn hierover in gesprek met NBC, waar de serie van 1998 tot 2006 te zien was.

Dit verklapte de Canadese acteur en hoofdrolspeler Eric McCormack in gesprek met TV Insider. In september verscheen een video op YouTube waarin hij, Debra Messing, Sean Hayes en Megan Mullally hun oude rollen als Will, Grace, Jack en Karen op zich nemen. Dit bleek een verkiezingspotje, dat intussen al 6,5 miljoen keer is bekeken.

Daarna doken verhalen op over een echt vervolg op de hitserie Will & Grace. Eric bevestigt dat de cast is gevraagd door NBC. ‘’Het maken van het verkiezingsspotje was zo geweldig om te doen. En de respons was zo enorm. Regisseur Jimmy Burrows en de decormakers slaagden erin het een echte aflevering te laten lijken. Dus toen kwam NBC terug met de vraag: ‘komt er meer van dit?’. Dat leidde tot een soort van onderhandelingen over een gelimiteerd seizoen van tien afleveringen.”

Volgens Eric McCormack, die momenteel een FBI-agent in de Netflixserie Travelers speelt, kan het nog wel even duren voordat het zover is. “Ik ben nu de enige acteur met een vaste serie, maar de andere drie kunnen elk moment een eigen serie krijgen. Dus het wordt moeilijk plannen, maar we zijn er zeker allemaal erg voor in.”