Nieuws/Lifestyle
1303291
Lifestyle

Robbie Williams wil studio in met Take That

Robbie Williams ziet het wel zitten om weer de studio in te duiken met zijn voormalige bandleden van Take That na hun reünie bij de Brit Awards.

De zanger liet tegenover The Sun weten dat hij er naar uit kijkt om 'op een gegeven moment' weer muziek te maken met Gary Barlow, Mark Owen en Howard Donald. Vijfde bandlid Jason Orange stapte uit de formatie en keerde nog niet terug.

Toch zijn er nog geen solide plannen voor een nieuw muzikaal project als groep, als is hun 25-jarige jubileum wel een mooie aanleiding om samen muziek te gaan maken. "Je kunt altijd wel een verjaardagsfeestje vieren", aldus Robbie. "Dit jaar was ons jubileum, maar we kwamen in 1990 bij elkaar dus het jubileum had vorig jaar moeten zijn. Dan heb je nog het jubileum van het eerste nummer, of van het nummer gemaakt door mensen met de meeste bruine ogen, ga zo maar door", grapte de zanger.

Nieuwe muziek

In 2010 bracht Williams voor het laatst muziek uit met Take That, toen kwam het album Progress uit. Dat was Robbie's eerste terugkeer sinds hij in 1995 de band verliet. Verwacht wordt dat de huidige band volgend jaar het album Wonderland uit zal brengen, waarna ook nog een 'greatest hits'-collectie wordt uitgebracht waarop Robbie ook waarschijnlijk te horen zal zijn.

Afgelopen maand sloot Williams zich weer eventjes aan bij de band, tijdens een verrassingsoptreden bij de Brit Icon Show in Londen. "Het voelde heel natuurlijk, leuk en hartverwarmend", liet hij weten over de hereniging.