Nieuws/Lifestyle
1303344
Lifestyle

Jeremy Clarkson haalt uit:

'Wonder dat we Top Gear hebben volgehouden'

Volgens James May is het een klein wonder dat hij, Jeremy Clarkson en Richard Hammond het ruim twaalf jaar met elkaar hebben volgehouden bij Top Gear. Volgens de Brit werd het drietal in de laatste seizoen lui en is het goed dat nu aan een nieuw project zijn begonnen.

James May spuwt zijn gal over zijn voormalig werkgever tegenover de Radio Times. "We moeten nu twaalf afleveringen per seizoen schieten. Dat is hard werken, bijna een jaar lang. Bij Top Gear deden we maximaal zes of zeven afleveringen en daar werden we nogal lui van. Eigenlijk is het een godswonder dat we het zo lang hebben uitgehouden."

Het succesvolle trio nam in 2015 afscheid van Top Gear omdat het contract met presentator Clarkson niet werd verlengd door de BBC, nadat hij een producer zou hebben geslagen. May en Hammond besloten loyaal te blijven aan hun vriend en ook hun biezen te pakken. Inmiddels is het drietal bij Amazon in dienst. Voor het Amerikaanse bedrijf maken ze een nieuwe autoshow met de titel: The Grand Tour. Het drietal deed ook Rotterdam aan.