Nieuws/Lifestyle
1311791
Lifestyle

Kampeervakantie

4 x de mooiste campings

Vrijetijdspark Beerze Bulten, Beerze

Vrijetijdspark Beerze Bulten, Beerze

Ben je dit jaar van plan om te kamperen maar weet je nog niet goed op welke camping je wil overnachten? De ANWB heeft op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht vier campings uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2017. Misschien zit er voor jou wel wat tussen!

Vrijetijdspark Beerze Bulten, Beerze

Vrijetijdspark Beerze Bulten, Beerze

In totaal waren 40 campings geselecteerd door een ANWB-vakjury. Daarop brachten duizenden kampeerliefhebbers via online hun stem uit. Een jury van kampeerders en ANWB-specialisten heeft de uiteindelijke winnaars gekozen.

De winnaars van de titel Camping van het Jaar 2017 zijn:

In categorie 1: De mooiste camping voor gezinnen met jonge kinderen (tot 12 jaar)

Camping Vrijetijdspark Beerze Bulten (Nederland)

De jury: Een gastvrije camping met zeer complete voorzieningen voor gezinnen. Het aantrekkelijke van deze camping is dat ze zich gevormd heeft naar haar omgeving: geen rechte straatjes of velden, maar fraaie plaatsen tussen of op de bulten van de Beerze.

In categorie 2: De mooiste Charme camping

Camping Domaine des Messires (Frankrijk)

De jury: Mooi gelegen aan een meer in de Vogezen, omringd door bossen en gerund door Nederlanders. Beperkt tot minder dan 100 plaatsen omdat de eigenaren alle gasten willen leren kennen. Sfeervolle en aangename camping, mooie mix van natuur en genieten, met allure van een landgoed.

In categorie 3: De camping met de mooiste huuraccommodaties

Camping Ferienparadies Natterer See (Oostenrijk)

De jury: Prachtig gelegen camping met uitzicht op bergen op 800 meter hoogte bij een meer. Het glooiende terrein met loof- en naaldbomen is verdeeld in diverse velden. Op de camping vind je een ‘nature resort’ met unieke safaritenten, boom- en trekkershutten.

In categorie 4: De mooiste natuurcamping (middenin de natuur gelegen)

Huttopia Camping Senonches (Frankrijk)

De jury: Camping midden in bosgebied, zonder geasfalteerde wegen. Alle gebouwen op de camping van vervaardigd van onbehandeld hout. Camping heeft ruime, schaduwrijke plaatsen en er is een ecologisch zwembad.