Nieuws/Lifestyle
1317115
Lifestyle

Kalfsmedaillions ‘Italian style’

Wat ligt er nou op mijn bord?

Als je op reis bent, krijg je soms bijzondere gerechten voorgeschoteld. Iedere week vragen we een van onze VRIJ-redacteuren naar een bijzondere maaltijd tijdens een reis. Deze week: onze botenspecialist Epco Ongering in Florida.

In december was ik voor VRIJ in Florida om boten te testen. Zoals je weet eten Amerikanen graag, veel en vet en daar kan ik me ook wel in herkennen. Ik bestelde kalfsmedaillions ‘Italian style’. Dat betekende dus in Amerika dat op het vlees een plak tomaat werd gelegd en het geheel gesmoord werd in mozzarella. Als bijgerecht een geroosterde aardappel die er uitzag als het karkas van een bizon. Het zag er niet uit.

Maar het grappigste: ik vond het heerlijk. Misschien ben ik een beetje een Amerikaan.

Lees ook:

- Gold Camel Burger

- Nicaraguaanse foodporn

- Peruaanse, oogstrelende quinoa-salade

- Oostenrijkse Kaiserschmarrn