Een 'blauwe hap' eten bij de marine
Ⓒ Telegraaf Media Nederland | Landelijke Media B.V., Amsterdam
Culinair verslaggever Felix Wilbrink gaat een ’blauwe hap’ eten bij de Koninklijke Marine. Het klinkt oneerbiedig, maar als de marine indruk op gasten wil maken, wordt er Indisch gekookt zoals nergens anders. Ook wordt de blauwe hap, vaste prik, iedere woensdag gegeten. En Felix mocht aanschuiven.
Ⓒ Telegraaf Media Nederland | Landelijke Media B.V., Amsterdam
Lees de hele reportage over de Indische keuken bij de marine op zaterdag 4 maart in VRIJ Magazine.
Vrij nieuwsbrief
Wekelijks alles over lifestyle, reizen, culinair en wonen.
Ongeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.
Lees hier ons privacybeleid.
5 of 25 Acon Flowflex COVID-19 Snelle Zelftests (goedgekeurd Ministerie VWS)
MGO Windbreaker
TurboTronic LUX-500 Kruimeldief
6-Pack Cappucino Boxershorts
5 of 25 Acon Flowflex COVID-19 Snelle Zelftests (goedgekeurd Ministerie VWS)
MGO Windbreaker
TurboTronic LUX-500 Kruimeldief
6-Pack Cappucino Boxershorts