Lifestyle/Thuis & Tuin
1332613985
Thuis & Tuin

Van deze woontrends krijg je reiskriebels

Hartje winter is hét moment om te dromen over de zomervakantie of nog beter: boek meteen! Als moderne nomaden reizen we het liefst naar ongerepte gebieden om zonder wifi in de wilde natuur te kamperen. Thuis begint de voorpret al met picknickbestendig servies, hippe klapstoelen en vrolijk bedtextiel in regenboogkleuren. Geniet gewoon het hele jaar van deze zomerse sfeer!

Natuurlijk genieten

Ben je op vakantie dan geniet je optimaal van de natuur als je ‘materiaal’ goed is. Met een tent en goede luchtbedden van essenceoutdoors.com neem je comfort mee op reis. Thuis in de achtertuin is het trouwens heerlijk zonnebaden op de lamzac van fatboy.com. Ga je backpacken? Neem dan je eigen beddengoed mee dan slaap je altijd schoon.

Stylingtip

Een hippe rugzak van susanbijl.nl is handig voor onderweg maar kun je ook als dagelijks opbergplekje gebruiken aan de kapstok! Buiten eten moet snel en gemakkelijk gaan maar maak het altijd even gezellig! Ga deze zomer voor jaren zeventig kleuren en dessins zoals de klapstoel Peace van Seletti.com en en de koffieset Cinema Portugues van vistaalegre.com.

Bij fonq.nl vind je de ultieme toilettas voor on-the-go. Zo ben je meteen ‘in the groove’ voor heerlijke ‘buiten’ feestjes op het (dak)terras, op het strand of je tuin.