#paaslekkernijen
Recept: vijgentruffels voor Pasen
Uitgebreid ontbijten, brunchen of dineren. Het wordt weer genieten met Pasen! Op zoek naar een lekker recept voor de feestdagen? Wat dacht je van Felix Wilbrinks vijgentruffels? Eet smakelijk!
Benodigdheden:
40 gr pistachenootjes
200 gr gedroogde vijgen
100 gr rozijnen
3 eetl sojaolie
3 eetl agavesiroop
3 eetl vers geperst sinaasappelsap
4 eetl cacao
Bereiding:
Maal de nootjes fijn in een keukenmachine. Doe ze even op een bord. Maal dan vijgen, rozijnen met de olie en de agavesiroop tot een dikke pasta, beetje sinaasappelsap erbij, tot je een kneedbaar geheel krijgt. Rol met de hand tot balletjes ter grote van een walnoot. Rol de helft door de cacao en de andere helft door de pistache. Laat in de koelkast stevig worden.
Vrij nieuwsbrief
Wekelijks alles over lifestyle, reizen, culinair en wonen.
Ongeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.
Lees hier ons privacybeleid.