Nieuws/Lifestyle
1359920
Lifestyle

8x Bijzondere katten

Eigengereid, geestig, gezellig en fraai om te zien. We hebben het natuurlijk over de kat. Dit geliefde huisdier blijft een genot om naar te kijken. Maar deze katten hebben allemaal nét even iets extra's...

Twee gezichten

Chimera; een mengsel van twee soorten. Zo wordt 'de aandoening' bij deze kat genoemd. Heeft mooi uitgepakt, dachten wij zo. Wat een dot!

Bengaal

Op onze redactie zit ook een groot kattenliefhebber. Fotoredacteur Frank is dol op Lulu, zijn prachtige Bengaal. Zeg nu zelf, is ze geen plaatje?

Thor

Hier nog zo'n Bengaalse beauty. Zijn naam is Thor en inmiddels een celeb op Instagram. Met 170.000 volgers heeft deze 'koning' inmiddels een manager 'in de poot genomen'.

 

Kleine oortjes

Dit is de Scottisch Fold, een mollig wezentje met kleine oortjes. Geen menselijk kweekresultaat, alles aan dit pluizebolletje is natuurlijk.

 

Getekend

Sommige katten zijn bijzonder getekend. Zoals onderstaande diertjes. De eens draagt een kat op z'n rug, de ander heeft een extra hartje.

 

Bromsnor

Señor Cat ziet er uit als een bromsnor, maar is in werkelijkheid een lekkere kroelkont. Wij worden blij van 'm!

Hebben jullie ook een bijzondere kat of poes? Stuur gerust een foto met een kleine introductie naar vrij@telegraaf.nl. Wie weet zie je je lieveling terug op Telegraaf.nl/VRIJ